Khamis, 22 September 2011

Belakang tabir sesi photoshoot SD & Keluarga

Ini kisah dua minggu lepas. Team Seri Dewi & Keluarga nak buat temubual dengan saya. Hik siks... malu pulak kan macam la glamor dan pandai sangat menjahit. Saya di hbungi Cik Emilia, nakkan kisah hobi ibu dan anak. Hobi apa ya? Hobi menyepah.. hheheheh hobi menjahitnya pon la kan..

cik lia yang ceria.. peming agaknya nak setting kamera bagai dengan duaorang budak tak tau diam



Susun-susun hasil jahitan yang lepas yang memang saya simpan buat kenangan.. Sesi temubual dah selesai pon.. cuba tengok bawah meja tu.. ahahaha



ahaha nampak tak budak sengih-sengih bawah meja tu.. adik pi kumpul butang baju yang berterabur di buat main.. bila nampak mama nak shoot aje terus sengih-sengih tanpa pedulikan orang keliling tengah buat kerja



Sengih dik eh.. geram okeh. Terima kasih pada Kak Suzi3 yang bagi cadangan untuk bagi adik minum susu Lactogen nak elakkan sembelit, alhamdulliah dah nampak banyak perubahan. Terima kasih ye kak. :) Buat team SDK, jangan serik ler layan kami bertiga ni. ala-ala huru hara gak. Hasil temubual katanya akan dikeluarkan pada bulan Disember nanti. Kita tunggu aje la yer hasil omelan saya.

4 ulasan:

  1. Alhamdulillah ...menjadi yer tini ..akak tak pernah try pun arwah mak yang bagitau masa mula-mula dapat anak dulu ....kami sekeluarga pun kena juga cb ni tapi skrg dah ok...

    BalasPadam
  2. seronok tengok hasil keja dengan tangan sendiri..saya minat sume ni tp masa x ada utk buat..keja dan keluarga, bizness nk juga tp blum ada rezki..insyaallah akan sy ikut jejak dan langkah awk utk mengecapi impian sy dengan ada nya hasil tangan sendiri

    BalasPadam