Khamis, 15 September 2011

CFT: Lollipop dan gula-gula


Tempahan dari Puan Hawa untuk anak-anak-anak babysitter nya. Untung Asma dan Husna. :) Pn Hawa ni return customer yang dah banyak kali return.. terima kasih banyak-banyak.



Yang ini pula untuk Husna. Beliau kata buatlah felt yang sesuai untuk girls. Bunga atau rama-rama. Tapi bila fikirkan dah selalu sangat buat corak tersebut saya pilih lollipop dan gula-gula. Pasti manis budak-budak ni kan



Lollipop yang ceria



Dan gula-gula bersama butang comel. Ringkas dan ceria.



Kalau ada yang berminat nak buat tempahan customized felt tshirt ni, boleh aje isi form di ruangan Contact Me di atas ya. Saya akan balas email tersebut dalam tempoh masa 24jam.

3 ulasan:

  1. akak..sy nk tnya..pack jom jahit ada lg x?

    BalasPadam
  2. @radin mas, takde stok lg buat masa ni la ya

    BalasPadam
  3. Menarik kaler lolipop tu tini :) rasa nk tarik2 ;p

    BalasPadam