Isnin, 19 September 2011

Jom Jahit Table Runner: Khas untuk Aidilfitri

NAmpaknya table runner yang dah siap jahit ni semua guna untuk Aidilfitri kali ini. Siap semua dengan kuih raya kan. :) . kalau sesiapa yang baru nak joint boleh klik Jom Jahit Table Runner. Sementara tu jom ramai-ramai terjah blog hasil kreatif blogger yang dah siap ni.



Table runner dari CT n Honey.
Ceria betul.. suka sanya tengok.. rajin pula tu buat aplique.. kalau saya lah ntah zaman bila boleh siap.



ini pula table runner ZiraAziz yang berpatchwork.
Kombinasi warna tanah. sejuk mata memandang. Cantik. :)



Table runner dari Cik Mila Rimbun kita, dijahitkan khas rumah bonda beliau



Nureen pilih kombinasi warna ceria pink merah. Saya pon naik geram tengok warna ni. ceria.



Ini tuan tanah punya. habiskan sisa-sia kain yang ada.


Terima kasih pada yang menyertai aktiviti Jom Jahit secara maya ni. Kalau ada yang dah siap tapi saya tak update lagi bagitau la ya...


 

9 ulasan:

  1. cantik..yang atas sekali tuh rajinnya menyusun, macam mak saya buat dulu.saya tak serajin dia. huhu

    BalasPadam
  2. jelesnye tgk table runner CT n Honey ..nk kne try ni..ha3...tp sy xbrape reti bt :P ...

    BalasPadam
  3. cantiknyer hasil korang ni.. bilo eks nak siap niii.. tak buat apa pon lagi

    BalasPadam
  4. ye la cntk gak table runner tu.nk try la jht.

    BalasPadam
  5. cantiknya!! aduh..bila nak start ni...hehhe

    BalasPadam
  6. cantiknyer kak....
    saye nak try la...ermm...kak izinkan saye letak link website akak dekat blog saye..hehehe

    BalasPadam
  7. Alaa..selalu ter-miss jom jahit ni.. dah nak penghujung bulan dah.. T_T

    BalasPadam
  8. lama tak singgah sini. slmt hari raya

    BalasPadam