Selasa, 11 Oktober 2011

Buku kraf murah di Big Bad Book Sales


Siapa yang suka buat koleksi buku kraf, jahit menjahit, scrapbook dan quilt boleh lah terjah ke Big Bad Book Sales di MAEPS Serdang hingga hujung minggu ni.Majalah Crosstitch yang saya beli tu.. satu RM5 satu lagi RM8.. Saya pergi hari Isnin.. mungkin siapa yang pergi hujung minggu lepas mesti dpt lagi banyak majalah. Yang buku fleece tu hanya RM10. hahaha buku-buku novel yang sempat dirembat tu lupa lak nak ambil gambar hehehe


Macam-macam jenis buku ada.. saya teruja tengok novel yang best2 hanya RM8 hannah pula senyum sampai ke telinga bila tengok banyak buku Dora and princess... ahahhah Saya nak pergi lagi ni, nak borong novel-novel yang best dan nak selongkar lagi buku-buku kraf. Membaca jambatan ilmu kaedahnya kan... :)

9 ulasan:

  1. @Mama Zara, boleh google aje nama sales tu.. nnt ada la official website dia. kat dgn UPM Serdang

    BalasPadam
  2. wahh bestnyer.. teringin nak berkunjung kesana tapi jauhnya lah... buku2 bahasa melayu pon ada jugak ker?

    BalasPadam
  3. murahnya majalah tu... nak pergi serbu jugak!!!!

    BalasPadam
  4. @yaati, Banyak... Jeles sbb tak pandai crochet.. Ahaks

    BalasPadam
  5. Alamak nak pergi ...sapa nak tolong jaga anak ni ,....

    BalasPadam
  6. tini hani..sy duk kt perak...sy suka sgt buku2 tue...tp x bkesmptn...ni br tau...ala...ruginyer sy...kt ner lg sy leh dpt kn buku tue...

    BalasPadam