Ahad, 29 Januari 2012

WIP: big alphabet

image



Work in progress. (WIP). Project big felt alphabet with my favorite photographer KC.. Siapa boleh tema saya nak buat perkataan apa? Terima hehehe siapa tema betul ada surprise nanti.... Menarikkan... Saya pon tak sabar nak tengok hasilnya nanti.. Banyak betul WIP ni... Ntah la tak tau nak duduk dia.. Ada aje benda nak dikerjakan, sambil layan budak budak ni yang banyak kerenah, dan isu maid yang tak selesai lagi... Baiklah saya layan menjahit, and boleh juga lupakan sebenarnya (jap je lupa.... Pastu ingat balik... Ahahah)

17 ulasan:

  1. kebiasannya kalo menjahit pada kain felt.untuk buat aplique guna mesin janome boleh pakai tapak sulam ker tini..n jahitan lurus pulak biasa tini pakai lebar dan panjang jahitan size ape uer...

    BalasPadam
  2. HAHA...NAK BUAT tinihani BESAR2 TU NAK TEPEK MANA TU..?

    BalasPadam
  3. Ni mmg prjk besar punyaaa ni smp alphabt pung besor2;p

    BalasPadam
  4. Tinihani ....besar punya...heheh

    BalasPadam
  5. TiniHani la tu....xsabar nak tengok hasilnyer...all the best kak...

    BalasPadam
  6. kalo buat banner ngan alphabet besar2 ni dari jauh nampak dah ni

    BalasPadam
  7. wip rina punya jgn lupa upload hehheh

    BalasPadam
  8. @izah, ahaha bukan wei TINIHANI.. lain lain

    BalasPadam
  9. @intan, bukan TINIHANI... salah tu hiksss

    BalasPadam
  10. nak buat signage kedai jahit ke kak tini? ;P

    BalasPadam
  11. besarnya.. mesti projek besar jugak..

    BalasPadam
  12. @TiniHani, oo..bukan ye kak..mmm..ape ek??
    ..kedai jahitku... lak kot..hahaha..(suke suka hati je..) :)

    BalasPadam
  13. mesti nak letak kat umah baru...dah siap ke belum...

    BalasPadam
  14. Saya nak teka: HAPPY BIRTHDAY kan..kan...?

    BalasPadam
  15. [...] ingat WIP: Big Alpha saya yang lepas. Ramai yang kata sayana nak buat word TINIHANI. Takde lah.. mana [...]

    BalasPadam