Rabu, 11 Februari 2015

Beli barang-barang menjahit

 kali ni nak share beli barang-barang menjahit. nak yang harga berbaloi kan
lokasi : Best Mark Trading, Kajang (depan kamdar kajang, saujana imipan)
Benang Dolphin sepuluh RM5.80 sen kalau sebiji 70sen. Saya beli ler benanyak hehehe
Fabric glue yang lama di cari, mudahkan nak jahit lace RM14.90

 yang ni plak saya beli kat minlon, macy, besraya
benang cap kucing yg warna warni tu 10biji RM3.50
yg warna pink 10 biji RM2.50 sebiji 60 sen
tapi ramai kata kualiti tak bagus. senang putus. ada yg lain pernah guna?
zip sembunyi dia mmg murah ya amat. 10 inci sedozen RM5. murah kan. tapi warna tak banyak pilihan
yang ni saya beli online FB Ida Ismail. Senang nak guna pembaris ni nak buat lubang lengan RM9
yg separa bulat tu pula untuk buat lubang leher (bulan) ada dari size 12inci hingga 19inci. RM55
Material tahan lasak... boleh simpan lama berbanding guna bulan kertas hihi

Sukakan simpan gagdet menjahit ni. Happy je rasa... ada lg nak share beli brg menjahit kat mana?

7 ulasan:

  1. hai kak tini...salam perkenalan...suka baca blog u

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi dear. salam kenal... blog saja suka-suka ni

      Padam
  2. fb ida ismail tu yg mana satu ek? dah lama nak beli pembaris tu.. kak saya listkan blog akak as top 10 malaysia best blog.. checkout my blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. search aje ida ismail atau d'awana multitrades

      Padam
  3. hai tini,
    nak tanye yg lubang leher tue ada utk kanak kanak sekali ke?? saya dah masuk dah fb ida ismail tue.. tp nak tanye tini dulu seblom beli.. TQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. lubang leher tu start dr size kanak-kanak... 11 inci tak silap saya paling kecil

      Padam
    2. ooo ok.. nnt boleh beli larr.. TQ for the info.. :)

      Padam