Jumaat, 6 Februari 2015

Dress pengiring pengantin

sekarang ni, kalau ada kenduri kawen mesti ada flower girls pakai dress kan... seronok tgk semua feeling princess... jahit plak dengan lace.. harga lace pon tak semahal dulu dan banyak pilihan dan kualiti. macam-macam warna ada. boleh suai kan dengan kain satin
saya guna zip sembunyi. senang sikit.
kain semua customer yg beli... warna memang kena la utk di padankan
yang ini pula jenis ada lengan puff.. comel gak... ada bdk tak suka takde lengan.. seksi katanya

 siap dgn kain net kat luar. ni kain net jenis yg lembut ni. ini pon customer yang pilih sendiri kain. macam-macam style ada nak buat dres budak-budak ni



Tiada ulasan:

Catat Ulasan