Isnin, 14 September 2015

Jerebu.. mari kita jahit face mask


 Jerebu.... teruk ya amat... gatal hidung jadinya. Kakak pon dah request nak bawa mask. Tapi yg pakai buang tu macam tak best.. besar sangat untuk budak-budak...

Apa lagi.. sese men google pon bermula la... Cari tutorial face mask yang paling praktikal. Jumpa pula rakan yang share du FB tutorial free untuk buat face mask.

Kalau ada yang nak cuba boleh klik CRAFTPASSION FREE MASK TUTORIAL.



Maka jadilah hasil tak seberapa ni janji comel. Dapat a sorang satu untuk abg hariz, kak nana
 Ni saiz dewasa pula. Untuk abah

 Untuk mama juga... mestilah nak juga kan...



Ni rupa pdf pattern tu ada 3 size. Kalau nak cara jahit dan pdf pattern tu boleh klik link ni ya CraftPassion 

Selamat menjahit dan jaga kesihatan semua ye..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan