Isnin, 16 November 2015

Nametag sekolah anak


Sekolah belum tutup tapi saya dah ambil order untuk nametag sekolah anak. hehehe biasalah kita menjahit isi masa lapang sambil bagi peluang mama yang lain pon boleh siap sedia awal. Jahit cantik-cantik kat baju sekolah anak. Setakat ni, stok warna kain yang saya ada macam dalam gambar ni aje.



Antara tempahan yang dah siap. Nametag warna biru dan pink tu, mama diaorang tempah nak jahit dekat tuala anak. Senang nanti tak tertukar di taska. Siap-siap dah ada nama anak sendiri. Senang kan. :)

1 ulasan:

  1. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    BalasPadam