Apron dan Topi chef buat sicomel

 Set apron dan topi chef ini di tempah khas Mommy Hui Wearn untuk anak kecilnya. (Mommy ni dulu pernah juga buat tempahan tshirt felt yang ada gambar cupcakes, cake dan burger.. yummy. pelanggan setialah kiranya ni.) Beliau mahukan sepasang. Terpulang pada saya nak pilih warna apa. Saya apa lagi pilihla warna merah.. merahkan boleh buat orang lapar. Bila tengok chef comel ni masak terus semua nak makan. Oh ya set ini boleh dipakai kanak-kanak 5tahun ke atas.

Saya guna kain merah Ditte dari Ikea dan diserikan dengan bias tape bercorak dan berwarna coklat. Sebenarnya, corak dia pon menarik. Semua tu makanan juga.. teh la.. jem la.. strawberi la. Gabungan warna yang sesuai untuk budak lelaki. Pada saya la kan :) Kalau untuk budak perempuan pasti daya dah guna fabrik kiut miut pinky gedik bagai. :) Mommy dia pon minta saya jahitkan sebiji pie. Ehem.. harap-harap ada la rupa pie tu. Saya tengok rupa pie ngan cupcake ala-ala aje. Ok la.. harap-harap nanti mommy boleh la bagi saya sekeping gambar tukang masak itu kepada saya. Saya takde model besar lagi :)

31 comments to Apron dan Topi chef buat sicomel

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge