Cubaan menjahit Shawl bawal

image

terpengaruh dengan @munirahpunye shawl bawal, beliau jual shawl bawal yang kualiti tinggi yer…. dan di beritau oleh @yumyux yg kat kamdar ada jual kain voile murah dan banyak kombinasi warna, saya pon apa lagi terus terjah. Sini voile kualiti murah punya tapi still lembut… Saya suka jer, saja nak jahit untuk kegunaan sendiri dan cuba gaya baru plak.

image

Dapat dua helai je jahit dalam tempoh masa sehari… Banyak benar gangguan. Mode #mamastudenttukangjahit memang lah payah kan… Heheh saya buat kombinasi pink +dark pink, satu lagi warna hijau lumut + hijau muda… Nak jahit border tu yang ambik masa… Kalau setakat kelim biasa cepat jer kan…

image

Ni la hasilnya… Hehehe ingat nak bergambar solo, tapi macam selalu model kecil tetap nak membantu… Sibuk aje nak cheeseee ngan mama. Terima kasih kat kakak nana yang jadi fotografer tak berbayar. Dah boleh di harap dah anak mama ni. Lepas ni nanti saya update lagi kombinasi yang berjaya saya jahit yer

16 comments to Cubaan menjahit Shawl bawal

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge