Jom jahit: Dress yang telah berjaya dihasilkan

Sedar tak sedar, ramai rakan-rakan bloggers saya yang turut sama menjahit dress kanak-kanak dalam aktiviti JOM Jahit. Jom kita tengok siapa yang berjaya menyiapkan dress tersebut. :)

Ini tuan tanah punya. Sudah berjaya digayakan kakak. :)

Zura
Saya suka bunga-bunga yang terletak dekat dada tu. Comel sangat.

Dura
Siapa kata tak boleh guna baju kemeja buat dress. Lepas ni saya nak cuba satu juga ahh.

Maya
Hijau itu menyegarkan. :) Saya suka ruffle deka bawah tu. Kemas sangat nampak.

Gaban
Kreatif la awak tambah ribbon kat depan tu. Siapa pemilik bertuah baju comel ni wak?

Neeza
Sama juga kreatif tambah satu kocek comel lagi dibahagian bawah.

Fathiah
Suka warna dia. Warna tanah kan. Nanti bila ada model suruh la digayakan. :)

zue
Ni lagi rajin, bukan satu tapi dua koceknya. Zue, kalau baby memang senang ada butang atas bahu. Senang nak uruskan diaorang ni. :)
Ada lagi ke yang saya tertinggal nak masukka dalam senarai ini? Tengok hasil jahitan mereka ni, apa lagi siapa yang nak baju dress dibuat khas, boleh la hubungi tukang jahit ni semua. Pasti cantik. (heheh gurau aje). Boleh masuk blog mereka untuk tahu cerita disebalik baju-baju cantik ini. Terima kasih semua. Nanti jangan lupa ikut sekali lagi dalam program Jom Jahit. (hahahah tak tahan ayat.. ahaks)

46 comments to Jom jahit: Dress yang telah berjaya dihasilkan

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge