Jom Jahit: Wrislet

 

Jom Jahit : Dress Kanak-kanak

Jom Jahit: Pencil Roll

Jom Jahit: Sarung Kusyen

Lamakan dah tak buat jahit. Yang kat atas tu adalah link projek-projek jom jahit yang lepas. Ada benda yang perlu diutamakan, tu yang tertangguh semua benda. huk huk huk.

Ok, kali ni kita buat projek Jom Jahit Wrislet. Ni boleh la kita pakai sendiri kan. Bawa keluar berjalan. Nak simpan duit boleh, barang makeup boleh, apa-apa aje lah yang sesuai. Ada banyak tutorial kat internet. Secara asasnya hanya perlu jahitkan zip atau butang. Nak mereka bentukkan beg tu terpulang kan pada minat masing-masing. Ini saya kongsikan link tutorial wrislet untuk dijadikan panduan.


Heart of Mary: Tutorial Zippered Wrislet/Pouch

Jesskreck: Tutorial a line pleated wrislet

a

Joy: Wrislet tutorial

aPatchwork Wristlet

Pink Penguin: Tutorial – Patchwork wrislet

Ok… due date dia… 15 Oktober… kita cuba la dulu mana sempat dan boleh buat ya. Selamat berjaya semua.. Jangan lupa ambil pic jom jahit tu ya.. letak kat entry blog masing-masing

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge