Ke mana menghilang??

Alhamdulillah.. selesai juga tanggungjawab sebagai pelajar selama hampir 2 tahun. Sangat-sangat menghargai tempoh masa tersebut.. seronok sangat dapat duduk rumah jadi pelajar sambil jaga anak-anak tanpa memikirkan hal ehwal kerja rasmi. Kini kembali bekerja, tu yang blog kena serang malware pon tak tahu hehe sampai orang lain inform saya apa dah jadi sama blog… hehehe tutup terus ke.. tak la, bukan tutup tapi tak sempat menjengah.

Bila dah kembali bekerja ni, kena la bagi masa sebaik mungkin. Saya bukan la supermom.. tunggang terbalik pon ada juga. Tu yang aktiviti mengambil tempahan menjahit saya KIV dulu. DIY pack tu pon saya belum sempat restock. Tunggu ye nanti saya kemaskini balik dan bagitau kalai DIY Pack tu dah ada… ramai rupanya yang masih berminat nak menjahit felt pada tshirt ni kan. Sabar ye.. nanti saya cuba balas email dan maklumkan.. :) Bagi yang semangat menjahit tu boleh teruskan… saya sempat juga jengah blog-blog yang rajin dan kreatif tu…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge