Menyusun kembali bilik menjahitku

Meja jahit bersama-sama 2 mesin jahit dialihkan berhampiran tingkap. Cerah sikit mata memandang. Rak buku pon saya susunkan bertingkat. Senang nak kumpulkan bahan-bahan menjahit dan keraf. Bestkan kalau ada rak/perabot putih, tapi buat masa ini pembelian perabot dibekukan.. aihhh :SPEC

Barang-barang yang ada di rak buku tinggi tu. Semua saya letak dalam bekas plastik putih, sebab senang nak nampak.. kalau tak selama ni kalau nak guna aje mencari bagai nak gila.. hahaha sepah. Dah susun baru tau.. ouh ada lagi metal slide ni.. ouh button ni dah habis.. Hahhaha Nampak la stok-stok ribbon brooch saya, ric rac, benang-benang yang berwarnawarni. Sebelah ruangan kosong tu boleh masukkan mangkuk plastik yang size kecil tu. Nanti boleh la isi barang-barang lain.. Ahaks :GG

Akhirnya, fabrik saya tersusun rapi. Saya beli rak kain ni kat Ikea.. sebab nak warna putih.. Puas hati, emm macam boleh satu lagi aje rak ni. Hahhah

Koleksi felt dengan fiber, bahan penting untuk saya nak jahit tshirt.

Inilah fabrik yang ada, ada gak stok plain tshirt.. Senang dan teratur asingkan heavy cotton, polkadot fabrik, designer fabric.. kona cotton. Eiii jom tambah fabrik lagi. hahaha :WHAP

34 comments to Menyusun kembali bilik menjahitku

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge